Ellie After и кукления театър с кауза

"Тази Коледа чудесата правите Вие" 8 се адаптира към предизвикателствата на 2020 година, но продължава да обединява традиционните си участници около нашата кауза.

Днес ще ви разкажем за Ellie After , която се включва във всяко издание на коледната кампания със своя инициатива, която радва малки и големи.

Ели също адаптира идеите си към 2020 и продължителното стоене у дома, което ни кара да бъдем по-изобретателни в игрите с децата си, за това и тя ни подкрепя с ръчно изработен куклен театър!

 

 

Какво те мотивира да подкрепиш за

поредна година фондация „За Нашите Деца“ няколко седмици преди най-хубавия празник Коледа?

- Най-смисленото нещо за едно общество е децата в него да имат възможност да растат защитени, здрави, обгрижени и да получат шанс да се развиват. Това би ни дало надежда, че ще живеем в обществото, за което мечтаем. Фондация „За Нашите Деца“ се грижи именно за най-уязвимите, за децата в риск, за да имат семейство, грижа и шансове за развитие. И какво по-хубаво от това да можем да помогнем и ние, хората отстрани, поне с малко :-)

Откъде черпиш вдъхновение и каква е за теб символиката на детския куклен театър, който създаде с кауза?

- Текстилните артикули и куклите в частност, са ми любимо нещо от години. Най-често първо си ги представям, после рисувам бъдещата кукла, а след това започвам да експериментирам с текстилни варианти. Вдъхновение може да е всичко: някой много шарен и красив плат или вдъхновяваща история. А когато куклите са в комплект, могат да бъдат част от безброй приказки с различни герои и случки. Надявам се кукленият театър да подпомага детското въображение и да допълва детските игри.

Какво искаш да пожелаеш на децата, които тази Коледа ще се радват на домашния куклен театър?

На тях и на всички деца пожелавам най-вече да са здрави, пълни с енергия и да са много изобретателни и любознателни. Да създават незабравими моменти, за които да се сещат с радост, когато пораснат големи :-)

А на децата, на които заедно помагаме?

Надявам се да растат защитени, да се чувстват обичани и да са изпълнени с желание да откриват и учат нови и нови неща!