Първите чудотворци

Първите чудотворци вече доказват, че мотивацията за добрини е по-силна от всяко предизвикателство, ​пред което ни постави 2020 година. Осмото издание на кампанията "​Тази Коледа чудесата правите Вие" отново събра традиционните си участници, ​както и нови такива, които заедно ни помагат да сътворяваме чудеса за децата и семействата, с които работим. Вече 13 компании се включиха, избирайки една от 12-те коледни инициативи, 4 от които подходящи и за екипи, които работят дистанционно.

 

Подкрепата ни е израз на международната солидарност от страна на служителите на Volkswagen и Porsche Holding. Като част от глобална компания ние осъзнаваме нашата социална отговорност и се опитваме да подкрепяме местни организации, защитаващи правата на децата. За нас е чест да подпомогнем фондацията в мисията ѝ да осигури социална подкрепа, развитие и щастливо детство на най-малките и уязвими членове на нашето общество. Искрено се надяваме, че и тази година, макар и с различен формат, ще сме част от чудото на Коледа и отново ще запалим светлинките в детските очи. От все сърце желаем успех на фондация „За Нашите Деца“ в стремежа ѝ да подари едни по-топли и уютни Коледни празници за децата.“. 

Благодарим на Порше София Изток, които са един от най-дългогодишните участници в „Тази Коледа чудесата правите Вие“ със своя традиционен коледен базар, който тази година ще организират по различен начин. 

 

Един от новите участници в коледната кампания е Кофас България. Вижте тяхната мотивация да ни подкрепят:

"Ние от Кофас се радваме, че сме част от тази специална кампания на Фондация „За Нашите Деца“ и си пожелаваме през новата година уязвимите групи да се чувстват спокойни, защитени и най-вече щастливи. Сега е времето да се превърнем в активни участници в процеса на взаимна помощ" Пламен Димитров, управител на Кофас България. 

 

Станете и вие чудотворци за децата, които имат нужда от подкрепа!