Включете се в "Тази Коледа чудесата правите Вие" 5

С наближаването на семейния и свят месец- Декември- започна и Коледната кампания на фондация „За Нашите Деца“- „Тази Коледа чудесата правите Вие 5“.

„Тази Коледа чудесата правите вие“ не е от типичните благотворителни кампании, които биват организирани около 25 декември. Целта на инициативата е да ангажира и вдъхнови служителите на големи и малки социално отговорни компании да организират сами малки благотворителни събития в офиса, с които не само да повдигнат коледния дух и да сплотят екипа си, но и да дарят средства и да покажат своята съпричастност към това нито едно българско дете да не попада в изолацията на социалните институции, а да живее сигурно и обичано в семейство

Друго, с което „Тази Коледа чудесата правите вие “ се отличава, е това, че сайта на кампанията предлага на  желаещите да се включат, различни иновативни и забавни идеи, с които да изненадат своите служители и да внесат духа на Коледа в техните офис пространства. Всяка картинка крие 12 различни инициативи, като например Коледно кино, Коледно караоке, Коледен базар и др.

До момента 5 социално отговорни компании са заявили желание да се присъединят към „Тази Коледа чудесата правите вие“ 5. Най-популярни и харесвани за последните четири издания до сега от нашите предложения се оказаха тези Вкусът на Коледа и Коледен базар.

Офисите на компаниите, избрали да си сготвят, не само ще засияят от светлината, идваща от лампички и други коледни украшения, но и ще носят апетитния вкус и мирис на Коледа. Сетивата на работещите ще бъдат съблазнени от аромата на различни коледни гозби и сладки, канела и топъл шоколад и много други кулинарни изкушения,  приготвени лично от тях. Коледния базар, от друга страна, дава шанс на забравените и скрити в кашони, някъде на тъмно в мазето, вещи да намерят своя нов дом.

Миналата година, „Тази Коледа чудесата правите вие 4“ успя да обедини над 40 различни малки и големи компании в името на една цел- осигуряване на щастливо детство на най-уязвимите деца в България. Съвместните ни усилия ни донесоха близо 42000 лева, които бяха инвестирани в институциите и услугите, с които фондацията работи. С набраните средства от четвъртото издание на кампанията, ние ще спасим бебета от раздяла с техните семейства, ще обучим нови приемни семейства, ще помогнем на деца със затруднения в развитието си да имат пълноценен живот и на бебетата в Детска къща да намерят своето ново семейство. Тази година, фондацията се надява, че още повече фирми ще се включат в благотворителната инициатива, която не само ще помогне на нас, но и ще даде на участниците емоционалната удовлетвореност от извършването на едно добро дело.

Вярваме, че тази година ще постигнем повече!